Hilde Holan

12 ugers online forløb

Sådan foregår Dit 12 ugers Online Forløb:

1. Du køber forløbet og får direkte adgang til dit Intro Modul - som forbereder dig og klæder dig på til dit optimale 12 ugers forløb.

2. 5 dage senere modtager du forløbets første modul - og du er igang med at skabe mærkbare justeringer i din krop og dit energiregnskab.

 

Jeg benytter 2 små træningsprodukter i løbet af forløbet - som hjælper dig med at bevidstgøre og frigive modstand i din krop på en enkel og effektiv måde. Lignende produkter kan godt bruges med samme effekt.

Hvis du ikke har noget som ligner de produkter jeg bruger - anbefaler jeg dig at investere i dem. De er perfekte både at bruge derhjemme, på arbejde og på rejse.

En lille men værdifuld investering som jeg hjælper dig med at udnytte optimalt i løbet af 12 uger - og hjælper dig efter endt forløb med at være din vigtigste behandler i din krop. 

LÆS MERE OM BRUG AF MOBILITETSPRODUKTER HER


Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Order summary

95B612EA-8AAA-466E-8A1E-02A1A3FF1476

12 ugers online forløb

I løbet af 12 uger online video træning i samarbejde med Hilde som din Mentor - kan du i dit eget tempo finde tilbage til førersædet i din krop og skabe effektive og bæredygtige resultater.

DKK 4,500
Total due DKK 4,500

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.